Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонські суб’єкти ЗЕД сплатили 440 мільйонів гривень податків

30 листопада 2020 року, в. о. начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Ігор Клим взяв участь у зустрічі з представниками підприємств-експортерів Херсонщини, яка відбулася під керівництвом голови Херсонської обласної державної адміністрації Юрія Гусєва.

Вітаючи учасників заходу, Ігор Клим висловив вдячність керівникам підприємств сфери зовнішньоекономічної діяльності за вчасно і сповна сплачені податки, які в подальшому дозволяють забезпечувати соціальну сферу, а також розвивати Херсонщину та країну в цілому. Разом підприємства-експортери за 10 місяців 2020 року сплатили 260 млн гривень податків та зборів до державного бюджету та майже 180 млн гривень – до місцевих бюджетів Херсонщини.

У рамках заходу 11 керівників найбільших експортерів Херсонщини нагороджені грамотами та подяками голови обласної державної адміністрації за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та вагомий особистий внесок у розвиток зовнішньоекономічної діяльності на Херсонщині. Серед них: ПрАТ «Фрідом Фарм Інтернейшнл», СТОВ «Таврійська Перспектива», ТОВ «Смарт Мерітайм Груп», ТОВ «Україна Дивне», ФГ «Дубіна», ФГ «Інтегровані Агросистеми», ПрАТ «Чумак», ТОВ «Роздольне», ТОВ «Екобіотек-Україна», ТОВ «Сан Лайт», ТОВ «ТД «Долинське».

Також Ігор Клим наголосив, що податкова служба області налаштована на подальше налагодження партнерських стосунків із різними категоріями платників податків, створення комфортних умов роботи для платників. Зокрема, наразі активно розвиваються такі податкові електронні сервіси, як Електронний кабінет, «InfoTAX», який працює в месенджерах Telegram та Viber.

Керівники провідних підприємств-експортерів обговорили напрацювання та перспективи роботи на 2021 рік у сфері зовнішньоекономічної діяльності. Учасники зустрічі обмінялися думками про основні проблемні питання, що стримують динаміку зовнішньоекономічної діяльності в області, та про можливі ініціативи, які б сприяли підвищенню рейтингу Херсонщини серед інших регіонів України за показниками зовнішньої торгівлі.

На завершення в. о. начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Ігор Клим побажав керівникам підприємств у сфері зовнішньоекономічної діяльності подальшого успішного розвитку, досягнення нових вершин у бізнесі та сумлінної сплати податків.

ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН