Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Четверо бериславців працювали нишком – порушуючи вимоги законодавства

Днями районна робоча група з легалізації найманої праці та заробітної плати провела інформаційно-просвітницькі зустрічі з підприємцями, що працюють у м. Бериславі Херсонської області.

Під час рейду робочою групою проведено обстеження суб’єктів господарювання та підприємців, які здійснюють свою діяльність у сфері торгівлі та використовують працю найманих робітників.

Приватні підприємці отримали роз’яснення щодо належного оформлення найманих працівників, вимог законодавства з оплати праці та сплати податків і зборів.

На противагу законослухняним підприємцям за результатами обстеження виявлено 3 фізичних особи, які займалися підприємницькою діяльністю без державної реєстрації, та 1 підприємця, який нелегально використовував працю найманих робітників.

Наразі порушники припинили свою діяльність та зобов’язалися протягом декількох днів здійснити реєстрацію та привести свою діяльність до законодавчих вимог.

Начальник Бериславської ДПІ Валентин Кондратенко зосередив увагу підприємців на відповідальності за ведення бізнесу без державної реєстрації, штрафних санкціях за використання найманих працівників без оформлення трудових відносин.

Також податківець розповів про переваги застосування електронних сервісів податкової служби.

Бериславська міська рада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН