Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Шахраї на Херсонщині відстежують публікації податкової служби

У податковому відомстві, як у будь-якій іншій установі, є звичайна плинність кадрів, переведення на інші посади, зміни номерів телефонів тощо. Для зручності платників податків інформація про такі зміни оприлюднюється на субсайті та офіційній сторінці Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі у Facebook.

Приємно, що з публікаціями на зазначених ресурсах знайомляться не лише суб’єкти господарювання та громадяни, а й шахраї. Однак, як свідчать події останніх місяців, інколи це додає клопоту представникам бізнесу.

Так, згідно з наявною інформацією, до платників податків телефонує людина, яка представляється новим співробітником Горностаївської ДПІ Володимиром Юрійовичем (телефонний номер 095-649-67-84). Особа повідомляє, що наразі працівники ДПС у Херсонській області проводять перевірки суб’єктів господарювання і саме підприємство абонента включене до плану перевірок. Проте можливе внесення змін до нього, звісно ж за винагороду. Аби вирішити це питання, пропонують до 16 години зателефонувати начальнику Горностаївської ДПІ за телефонним номером 095-308-71-04.

Не піддавайтесь на подібні провокації злочинців! Вкотре закликаємо громадян: у разі отримання подібних пропозицій звертайтесь із заявами до підрозділів Національної поліції.

Про можливі корупційні правопорушенняздійснені працівниками Головного управління ДПС у Херсонській областіАвтономній Республіці Крим та мСевастополіможна повідомити сектор з питань запобігання та виявлення корупції за телефоном 0552-42-76-80 або надіслати інформацію електронною поштою на поштові скриньки kherson.vzvk@tax.gov.ua та kherson.vp@tax.gov.ua.

Шановні мешканці міста Херсона та Херсонської області!

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі дуже зацікавлене у вашій оцінці рівня корупції в органах ДПС. З цією метою просимо Вас відповісти на запитання анкети, що міститься за посиланням http://tax.gov.ua/anketa/?3328193862, яке буде активним до 10 червня 2021 року. Опитування анонімне та не займе у Вас багато часу. Заздалегідь вдячні за надану вами допомогу!

Пресслужба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН