Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Новообраний міський голова Нової Каховки Володимир Коваленко подякував виборцям за довіру

ШАНОВНІ НОВОКАХОВЧАНИ!   

Вибори -2020 завершено. Оголошено результати. Для мене вони стали переможними і хвилюючими. Відсотки вашої підтримки, висловленої вами довіри підтвердили: попередні п’ять років ми з вами чули і розуміли один одного.

А прийняті рішення та здійснені в Новокаховській громаді зміни знайшли відгук у ваших серцях. Я вдячний вам за вашу довіру! Щиро обіцяю: як і в попередні роки, виправдаю її своєю роботою, своїми вчинками, своїм життям. Бо вже 18 років відповідально і цілодобово працюю задля розвитку нашої громади. Дякую, що ви оцінили мою працю так високо і вже вчетверте довірили мені стати лідером Новокаховської ОТГ.

Особливо хочу подякувати своїм довіреним особам, які під час виборів відстоювали наші життєві позиції. На жаль, в передвиборчий період не обійшлося без пліток, безпідставних звинувачень. Кажуть, що для здобуття перемоги годяться всі засоби. Я так не вважаю! Я бачив тривогу в очах багатьох новокаховчан, які хвилювалися, що результати виборів можуть бути іншими. Бо все ж таки Новокаховська ОТГ всі ці роки жила стабільно, демонструючи, попри всі проблеми, позитивні зміни і розвиток.

А те, що наша громада – перспективна і успішна, підтверджують дії сусідніх громад, які прийняли рішення приєднатися до нас. Ми не лише географічно  розташовані в центрі Херсонщини, але є найбільш успішною територією області. Про це свідчать показники виконання міського бюджету, плани розвитку нашої території, інвестиційні пропозиції, які продовжують надходити. Ми всі об’єднані одним простором – це 11 населених пунктів, понад 60 тисяч жителів. Ми маємо великий досвід, який напрацювали за попередні роки. І я як міський голова сьогодні можу гарантувати одне: хто буде бажати активно і наполегливо працювати у складі міської ради, у новостворених виконавчих органах, – будуть завантажені роботою на повну!

У жовтні 2020 року відбулися вибори не лише міського голови, але й нового депутатського корпусу. Він оновився, до його складу увійшли як вже досвідчені депутати, так і новачки. Під час виборів вони були конкурентами, змагалися за вашу прихильність, за те, щоб представляти ваші інтереси в місцевому парламенті. Нині результати вже відомі. Вами зроблено вибір. І ближчим часом Новокаховська міська рада 8-го скликання збереться на своє перше сесійне засідання.

Знаю, що ви чекаєте від депутатів злагодженої, результативної роботи на користь Новокаховської громади. Що вам важлива не їх партійна приналежність, а їх ставлення до міських проблем, їх вміння вести діалог, знаходити найоптимальніші спільні рішення і втілювати їх в життя, не створюючи конфліктів та протистоянь. Я добре це розумію, бо всі попередні роки на посаді міського голови прагнув об’єднати кожний склад депутатського корпусу навколо інтересів Новокаховської громади. І першочерговим своїм обов’язком вважав збереження миру і злагоди в нашому спільному домі. Сподіваюсь, що і обрані у 2020 році депутати міської ради теж розуміють це і будуть цьому сприяти.

Звертаюсь до новообраних депутатів Новокаховської міської ради. Ми відповідальні за долю нашої громади у дуже непрості часи. Цей рік приніс нам багато грізних викликів: епідемія, критична ситуація в роботі підприємств, медична і освітянська реформи, які йдуть важкими кроками. Люди змучені, зневірені, втомлені від випробувань!  Віддавши свої голоси вам, шановні депутати, вони висловили вам довіру і свої сподівання на розумні і своєчасні рішення, які дозволять громаді навіть в таких непростих умовах розвиватися і забезпечити гідне життя для кожного.

Цінуючи довіру наших виборців, ми не маємо права на конфлікти і суперечки. Ми повинні спільно подбати про збереження здоров’я і життя мешканців громади в умовах пандемії коронавірусу, про стабільне наповнення бюджету міста, що дозволить без потрясінь працювати бюджетній сфері. Про підтримку малого і середнього бізнесу. Про захист найбільш вразливих мешканців громади, кількість яких зростає.

Вже у цьому році ми разом повинні вчасно обговорити і затвердити бюджет Новокаховської громади на 2021 рік, передбачивши всі необхідні витрати. Подбати про те, як  житиме місто в зимовий період. І крок за кроком рушати далі, пам’ятаючи про те, що ми відповідальні перед людьми, які довірили нам долю нашої громади. Ми не маємо права зрадити цю довіру! Бажаю успіхів всім, хто працюватиме на користь Новокаховської ОТГ у наступні п’ять років!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН