Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Міського голову Нової Каховки обрано членом правління Асоціації міст України

30 грудня, в Херсоні відбулись загальні збори обласного регіонального відділення Асоціації міст України, на яких обрали голову відділення та його заступників.

Засідання пройшло за участі майже всіх голів міських та сільських об’єднаних громад Херсонщини у новому складі після місцевих виборів. В зборах взяв участь виконавчий директор АМУ Олександр Слобожан.

За сталою традицією головою Херсонського регіонального відділення Асоціації міст України обрано мера Херсона Ігоря Колихаєва. Також було обрано двох заступників. Ними стали міський голова Новокаховської міської ради Володимир Коваленко та міський голова Голопристанської міської ради Олександр Бабич. Відтепер вони впродовж п’яти років  представлятимуть Херсонщину в правлінні АМУ на рівні держави.

Ось що повідомив міський голова Нової Каховки після свого обрання:

– Минулі п’ять років я входив до правління Асоціації міст України, де вирішувались глобальні питання місцевого самоврядування на рівні держави. Тому на засіданні відділення я доповів про все, що нам вдалося зробити, отримав схвальні відгуки та знову був обраний членом правління на наступні п’ять років. Нагадаю, що завдяки діям Асоціації тільки напередодні схвалення депутатами ВР державного бюджету на наступний рік вдалося відстояти зарахування 60% ПДФО та 13,44% акцизного податку на пальне до бюджетів громад. Окрім того, з Олександром Слобожаном у мене давно склались партнерські ділові стосунки, дякуючи яким вдалося вирішити ряд проблемних питань як в інтересах Новокаховської громади, так і в інтересах Херсонщини. Перед новоствореними громадами області зараз стоять чималі виклики і їх не завжди можна вирішити на місцевому рівні. Тому саме на засіданнях правління Асоціації в Києві я буду відстоювати інтереси місцевого самоврядування Херсонщини і Новокаховської громади. А всіх читачів вашого видання я щиро вітаю з прийдешніми Новорічними та Різдвяними святами. Бажаю, незважаючи на перешкоди і проблеми, які виникали на вашому шляху, знаходити в собі сили і мотивацію здійснювати поступальний рух вперед. Заручившись підтримкою рідних і друзів торувати собі шлях до заповітної мети. Новий рік нехай дає надію на краще. А велика віра у відродження, символом якої є Різдво Христове, супроводжує вас впродовж всього року. Бережіть своїх близьких, тримайтеся родини, підтримуйте нуждених, а Бог та українські традиції нехай вам у цьому допомагають.

nk-online.com.ua

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН