Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Нова Каховка – місто тисячі джерел

Під час апаратної наради 5 серпня директор КП «Агенція регіонального розвитку» В’ячеслав Костенюк поділився з керівниками гарною новиною: нещодавно завершено розробку логотипу та слогану Нової Каховки – а разом це бренд міста.

«Як ви знаєте, брендинг території на сьогодні – це невід’ємна частина розвитку кожного міста. І ми вирішили також піти цим шляхом. І разом з громадою, проводячи консультації, онлайн- опитування, ми прийшли до висновку, що Нова Каховка – це все ж таки МІСТО ТИСЯЧІ ДЖЕРЕЛ! І це знайшло своє графічне зображення».

В’ячеслав Костенюк розповів про асоціації: вертикальні лінії логотипу символізують джерела, які є в нашому місті у великій кількості – і з чудовою якістю води. З іншого боку, силуети нагадують хвилю. Це посилання до води, бо вода – дуже сильний символ, який дасть нам перевагу. І звісно – асоціація з Каховською ГЕС, від будівництва якої народилося наше місто.

Директор Агенції повідомив: вже зроблено перші кроки щодо презентації нових розробок. Першу футболку із логотипом було презентовано міському голові Володимиру Коваленку, другу – голові Херсонської ОДА Юрію Гусєву, а третю – його раднику Андрію Богдановичу.

В’ячеслав Костенюк висловив сподівання, що керівники підприємств, установ, організацій міста, а також всі новокаховчани оцінять логотип і слоган міста і будуть їх популяризувати за межами Нової Каховки. Розпочато процес виготовлення сувенірної продукції – футболок, кружок, які кожен зможе дарувати своїм друзям і просто – гостям міста.

А в продовження теми міський голова привітав кількох керівників-ювілярів – радника міського голови Юрія Кобцова, завідуючу дитсадком «Червоненька квіточка» Наталію Авєріну, директора КП «Спорт для всіх» Володимира Янка, керуючого справами виконкому Василя Акуленка. Вручив їм Подяки, квіти, і – першу сувенірну продукцію з логотипом Нової Каховки – футболки і кружки.

Наталія Аверіна, отримавши ювілейні презенти, запевнила: «Найкращим подарунком для мене сьогодні є футболка з логотипом Нової Каховки. Сьогодні ж одягну її, сфотографуюсь – і надішлю в далекі краї, своїм однокласникам, друзям. Щоб вони знали, що наша Нова Каховка – найкраща на Півдні України!».

Новокаховська міська рада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН