Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Нова Каховка визначилась із брендом міста і встановила національний рекорд

Відтепер Нова Каховка позіціонує себе як «Місто тисячі джерел». Для просування бренду «Агенція регіонального розвитку» Новокаховської міської ради виступила з ініціативою створити логотип за участі молоді міста.

«Разом з громадою ми розробили власний бренд – «Місто тисячі джерел». Нашій команді прийшла ідея, що краще його популяризувати, встановивши національний рекорд. Я дуже радий, що нам вдалося це зробити. Навіть більше людей було задіяно, аніж ми очікували – 291 особа. Я вдячний нашим дітям і міському голові, який підтримав нашу промо-акцію», – сказав директор «Агенції регіонального розвитку» В’ячеслав Костенюк.

«Я впевнений у майбутньому нашого міста – 68-ій, 69-ій, 70-ій і 100-ій його річниці. Бо тут живуть відповідальні люди, які люблять один одного, свою землю, своє місто і мріють про майбутнє. Хай воно буде найкращим у кожного з вас!», – побажав своїм землякам Новокаховський міський голова Володимир Коваленко.

Під час святкування 67-ої річниці заснування міста на центральній площі новокаховчани утворили найбільший логотип. Це зафіксовано у Національному реєстрі рекордів України і підтверджено відповідним сертифікатом.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН