Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У День міста Нова Каховка затвердила його бренд – «Місто тисячі джерел» (ВІДЕО)

Урочисте святкування 67-ої річниці міста розпочалось від самого ранку. На центральній площі розташувалось «Новокаховське подвір’я» – виставки, творчі майстерні, мистецька галерея авторів і колективів міста й населених пунктів, що входять до об’єднаної територіальної громади. На урочистому відкритті Дня міста Новокаховський міський голова Володимир Коваленко звернувся до земляків і гостей.

«17 років поспіль я щодня йду назустріч вам, вашій довірі, місту з однією метою – служити. Я ціную кожну розмову, посмішку, зустріч, кожні питання і проблеми, які ви мені довіряєте. Бо все, що відбувається у Новій Каховці, – це узгоджені з вами дії. Цей рік був для нас добрим, бо ми зробили наше місто кращим, аніж воно було рік і два тому. Пройдіться вулицями і парками, зайдіть у школи і лікарні, і пересвідчитесь у цьому. Ми – одне ціле і дивимось в один бік і будуємо нашу Новокаховську об’єднану територіальну громаду», – сказав Володимир Коваленко.

У День міста був встановлений рекорд і затверджений його бренд «Місто тисячі джерел».

«Хочу побажати вашому місту залишатись на передовій розвитку Херсонщини, і мати натхнення, щоб рухати чудове місто вперед», – побажав голова Херсонської облдержадміністрації Юрій Гусєв.

Очільник області вручив почесні грамоти директорові дитячо-юнацької спортивної школи Петру Бойку, керівнику комунального підприємства Василю Нікуліну, директору з виробництва ТОВ «Завод крупних електротехнічних машин» Олексію Філатову, завідувачу інтенсивної терапії Юрію Чугуєву за внесок у розвиток територіальної громади міста. Подяки отримали керівник народного театру «Юного глядача» Анатолій Лазарєв та керівникові оркестру народних інструментів Василь Яротник.

За розвиток професійно-технічної освіти подяку міського голови отримала директорка Новокаховського електротехнічного ліцею Олександра Карпенкова.

Для привітань на сцену піднімались архієпископ Новокаховський та Генічеський Філарет, народний депутат Ігор Колихаєв та мер міста-побратима Дрогобича Тарас Кучма.

Вінчав День міста святковий концерт за участі творчих колективів Нової Каховки та Дрогобича «Ми – єдина родина».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН