Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонську лікарню нагородили престижною премією

5 листопада у конференц-залі КНП «Херсонська міська клінічна лікарня ім. Є.Є. Карабелеша» відбулася оперативна нарада у генерального директора. Про це повідомляють на офіційній сторінці. На порядок денний були винесені наступні питання:

1. Про дотримання санепідрежиму в підрозділах лікарні, профілактика захворюваності внутрішньо лікарняними інфекціями за 9 місяців 2020 року.

2. Аналіз письмових звернень за підсумками роботи КНП «ХМКЛ ім. Є.Є. Карабелеша» також за три місяці поточного року.

Але розпочалася нарада з приємної нагоди. Нагадаємо, що лікарня Карабелеша відповідно до незалежного Національного бізнес-рейтингу стала «Лідером галузі 2020». І в рамках цього проекту відповідно до особистого внеску у розвиток підприємства і здобуття високих показників його діяльності медаллю «За професійний внесок» була нагороджена Демедюк Ольга, медичний директор з амбулаторно-поліклінічної роботи КНП «ХМКЛ ім. Є.Є. Карабелеша». Високу і заслужену нагороду вручила секретар Херсонської міської ради Урсуленко Олена. Вона тепло привітала медиків з такими поважними відзнаками як для підприємства, так і особистими; щиро подякувала всім за самовіддане і професійне виконання своїх щоденних обов’язків і побажала й надалі ставити перед собою мету, йти до неї, втілювати в життя і не зупинятися на досягнутому.

 

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН