Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонська лікарня отримала нагороду «Лідер галузі 2020»

КНП «ХМКЛ ім. Є.Є. Карабелеша» (генеральний директор – Малицька Алла) стала лауреатом Національного бізнес-рейтингу, укладеного за підсумками незалежного аналізу фінансово-господарських показників діяльності 1 206 902 підприємств України. Про це вже повідомлялося раніше. А тепер до медичного закладу надійшла ось така красива нагорода.  

«Лідер галузі 2020»: статус присвоєно підприємству на основі його досягнень і є свідченням високої ефективності управління ресурсами, надійності і професійності. Лікарня увійшла в когорту найкращих 100 медичних закладів, які отримали  незалежну бізнес-нагороду.

Вже понад 100 років лікарня Карабелеша надає як первинну, так і вторинну медичну допомогу жителям м.Херсона і Херсонської області. І при цьому завжди піклується про покращення умов роботи для лікарів і медсестер, надання профілактичної і невідкладної медичної допомоги. Адже здоров’я людини є основною цінністю, від якої залежить якість життя, від самого народження і до останніх днів на цьому світі. 

 «Нагорода „Лідер галузі 2020“ для всього нашого колективу — це визнання самовідданої праці кожного медика, натхнення, підтвердження успішності і результативності праці, авторитетне визнання успіху»,- наголошує Малицька Алла, генеральний директор КНП «ХМКЛ ім. Є.Є. Карабелеша».  

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН