Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Новокаховчан привітали із Днем заснування міста

28 лютого ми святкуємо 68-му річницю з Дня заснування нашого прекрасного, дивовижного міста – Нова Каховка!

Цього дня ми почуваємося іменинниками, а наші серця переповнює радість і гордість за місто, яке стало нашою затишною домівкою.

Ми з вдячністю згадуємо всіх, хто творив історію нашого міста, збагачував його. Тому в першу чергу хочу висловити слова вдячності нашим ветеранам – першобудівникам, які в тяжкий післявоєнний час приїхали з різних куточків країни, щоб побудувати красиве і комфортне місто. Вони в рекордні строки побудували Каховську ГЕС, звели промислові підприємства, заклади освіти, культури, медицини та соціальної сфери. Побудували житлові будинки, висадили парк і сквери.

Дякую всім новокаховчанам: працівникам підприємств, установ і організацій, депутатському корпусу, громадським об’єднанням, всім, хто допомагає розвиватися рідному місту. Разом – ми сила, яка допомагає творити, розвиватись і рухатись вперед.
Друзі, я всіх вітаю з Днем народження нашого міста і хочу побажати мирного нам усім неба над головою, добра, взаємоповаги. Хай добробут, суспільна злагода, довіра панують у нашому місті.

Зі святом!

Міський голова Володимир Коваленко

Новокаховська міська рада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН