Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Школярів Херсона мотивують добре навчатись (Відео)

Після поверння до навчання для школярів – це актуально, які з великим задоволенням бігли після карантину до щколи на заняття.

Розважальний комплекс «Аміго» (мікрорайон «Корабел») проводить акцію для школярів. Кожен учень, який отримав оцінку від 10 до 12 балів, може прийти в REY BAR, пред’явити щоденник офіціанту і безкоштовно отримати піцу. Благодійний захід розпочався в останній день січня і триватиме до кінця травня.

«Головна умова – школяр повинен отримати найвищий бал і цього ж дня прийти до нас. Дітям нічого більше купувати не треба, вони отримають піцу безкоштовно. Ми працюємо з понеділка по п’ятницю з 16 години», – розповіла адміністраторка бару в комплексі «Аміго» Юлія Гаран.

За словами адміністраторки, це – ініціатива власника розважального комплексу Іллі Карамалікова заради мотивації дітей до досягнення кращих результатів у навчанні.

Акція розпочалась 31 січня, і цього дня до піцерії прийшли багато школярів з різних районів міста, аби отримати пригощання за гарні оцінки. А 1 лютого REY BAR влаштував свято і для дорослих: всі, хто знайшов свій старий щоденник за будь-який навчальний рік і продемонстрував найвищі оцінки, отримав цілу піцу в подарунок.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН