Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Відбулося освячення нового триповерхового корпусу херсонської школи (Відео)

У рамках святкування 28-річниці заснування у «Школі гуманітарної праці» освячений новий триповерховий корпус. У ньому розташовані навчальні кабінети з фізики, інформатики та хімії, актова та хореографічна зала. У будні дні тут навчаються учні середньої та старшої школи, по вихідних працюють творчі гуртки.

Собор духовенства освятив приміщення. Настоятель храму Всіх Святих протоієрей Віталій Дорошко побажав Божого благословення учням і педагогам школи, аби всі йшли добрим християнським шляхом.

«День заснування школи – 31 січня. Це і ще й день пам’яті святителя Афанасія Александрійського. Все, що пов’язано з будівництвом цього корпусу, з іконою, яка мені дісталась, пов’язано з іменем цього святого. Він був одним із стовпів віри, «один проти миру». І сьогодні ми запросили всіх тих, хто нам допомагав, представників духовенства, щоб отримати підтримку», – сказав директор «Школи гуманітарної праці» Артем Кияновський.

Після урочистого освячення для гостей і батьків була організована екскурсія світлими комфортними навчальними кабінетами, устаткованими всім необхідним обладнанням для теоретичних і практичних занять з фізики, хімії та інформатики та просторими залами для позашкільних заходів.

Новий корпус НВК «Школа гуманітарної праці» Херсонської обласної ради збудований на умовах співфінансування з бюджетів різних рівнів. З вересня минулого року в ньому триває навчально-виховний процес.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН