Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Сьогодні назвали переможців конкурсу проектів Громадського бюджету в Херсоні

Перемогли 18 проектів, які подавалися з метою поліпшення інфраструктури Херсона. Сьогодні у міськвиконкомі відбулось засідання Координаційного комітету з питань громадського бюджету, на якому їх оголосили. Про це далі у випуску. 

Голосували херсонці за малі і великі проекти з облаштування міського простору як в  інтернеті, так і паперовими бланками, частина з останніх визнана недійсними через помилки у заповненні, або через технічний збій, але на результат це не вплинуло, розповіла Людмила Кузьменко, голова Координаційного комітету.

На засіданні було прийнято рішення зменшити кількість голосів, необхідних для того, щоб проект отримав фінансування.

Необхідну кількість голосів, після зменшення прохідного порогу, набрали 7 малих проектів і 11 великих, пишет UA: Херсон. 

Нагадаємо, міська цільова програма Громадський бюджет працює у Херсоні з 2018-го року, відповідно до рішення міськради. На початку 2019-го для реалізації проектів було закладено 10 млн гривень.  Переважна частина проектів, які виграли, стосувалась ремонту або облаштування закладів освіти, спортивних та дитячих майданчиків. Голосування тривало з 2-го по 16 вересня. До реалізації мають приступити наступного року.

https://www.facebook.com/suspilne.kherson/videos/458592458332057/?t=0

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН