Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Парад першокласників на Бериславщині вже став традиційним

За ініціативи районної державної адміністрації, вже другий рік поспіль у місті Берислав проводиться Парад першокласників. Першачки з усіх закладів освіти міста під оплески батьків і громадськості урочистою ходою крокували центральною вулицею до літнього танцювального майданчика районного Будинку культури. 

Ритмічну розважальну програму для дітей підготували викладачі та студенти Бериславського педагогічного коледжу імені В.Ф. Беньковоського Херсонського державного університету. Малеча разом із досвідченими студентами-аніматорами грала в ігри, танцювала, водила хороводи та весело проводила свій перший шкільний день. 

Зі вступом до шкільної родини дітлахів привітала перший заступник голови районної державної адміністрації Ірина Дробиш, яка зазначила, що в такому ж форматі – форматі ігор, танців та пісень – у першачків проходитимуть заняття за програмою Нової української школи, девіз якої “вчимося граючись”. Ірина Анатоліївна побажала дітям радіти кожному дню, батькам – терпіння, а вчителям – мудрості. 

Парад першокласників, який плавно перейшов у формат розважального заходу запам’ятається новоспеченим школярам радісними емоціями, щирими посмішками та дружньою атмосферою.

Бериславська РДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН