Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Бериславському районі стартувала оздоровча кампанія для дітей

Вдруге у Бериславі День захисту дітей відбувався у центральному міському парку. Для дошкільнят та учнів, які відвідують літні табори, влаштовано масштабне свято з десятками цікавих локацій. Організатори – працівники відділів культури й освіти районної державної адміністрації – залучили до дитячого свята студентів Бериславського педагогічного коледжу та творчих містян. 

На дітей Берислава очікували рухливі ігри на футбольному майданчику та у туристичній зоні, танці разом з майбутніми педагогами, карооке та подарунки з повітряних кульок. Художня студія Центру творчості надала мольберти, олівці, пастелі і фарби для заняття образотворчим мистецтвом. На майстер-класах можна було виготовити поробки власноруч і спробувати себе у новому образі після аквагриму. 

Щороку у День захисту дітей у районі стартує літня оздоровча кампанія. У 26 пришкільних таборах відпочивають, набираються сил і розважаються 1200 учнів. Робота літніх таборів профінансована з місцевих та районного бюджету. 350 дітей пільгових категорій харчуються безкоштовно під час денного перебування у школі. 14 червня у Бериславі відкриється табір «Старт», де 140 дітей з родин пільговиків зможуть продовжити спільний відпочинок. 

Місцева влада потурбувалась про оздоровлення дітей учасників АТО, які зможуть поїхати до таборів відпочинку Херсонської області. 20% вартості путівки, яку мають сплатити батьки, будуть компенсовані теж з районного бюджету.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН