Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У п’яти закладах освіти Бериславщини працюють ресурсні кімнати

Створення інклюзивного простору – це не тільки навчання особливих дітей в закладах освіти, а, насамперед, створення комфортних умов для отримання освітніх послуг, як на початковій ланці, так і на всіх подальших навчальних етапах. Одним із найкращих методів соціалізації є створення ресурсних кімнат у школі. Основною функцією ресурсної кімнати є збереження психоемоційного стану учнів з різними нозологіями та позитивного мікроклімату.

Так, у Бериславському районі у 5 закладах освіти – Бериславських закладах повної загальної середньої освіти № 1 та № 3, Козацькому та Веселівському закладах повної загальної середньої освіти та Бериславській початковій школі № 4 – створено ресурсні кімнати. На облаштування цих кімнат виділено 1534,610 тис. грн. освітньої субвенції та 150 тис. грн. з районного бюджету на проведення косметичних ремонтів у цих приміщеннях.

Крім цього, закуплено матеріалів та обладнання на 857 тис. 591 грн. 95 коп. Придбано меблі, комплекти засобів для творчого розвитку, розвиваючої літератури, засобів для пристосування до побуту, комплекти обладнання відповідного мультимедійного контенту.

Бериславська РДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН