Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Юрій Гусєв наголосив на необхідності почати будівництво ділянки дороги Мар’янське – Берислав вже в цьому році

24 липня у рамках робочої поїздки до Бериславського району голова облдержадміністрації Юрій Гусєв проінспектував аварійні ділянки траси Т 04-03 Мар’янське – Берислав, які знаходяться в районі Новокаїрської та Милівської балок.

 

Очільник області відзначив надзвичайну важливість та завантаженість цієї ділянки дороги, адже вона з’єднує між собою два райони та є транзитною між Херсонською та Дніпропетровською областями.

 

Начальник Служби автомобільних доріг у Херсонській області Микола Савченко проінформував, що проектно-кошторисну документацію на проведення у 2019 році капітального ремонту 2-х мостів у Милівській та Новокаїрській балках вартістю 51 млн грн вже розроблено. Для оголошення початку тендерних процедур потрібно 2 млн грн. Роботи з будівництва не здійснюються у зв’язку з відсутністю капітальних видатків.

 

Юрій Гусєв наголосив на тому, що звертатиметься до депутатів обласної ради, Укравтодору, профільного Міністерства та Офісу Президента, аби отримати достатнє фінансування та розпочати будівництво дороги на аварійній ділянці траси Т 04-03 Мар’янське – Берислав вже в цьому році.

сайт Херсонської ОДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН