Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонщина активно готується до опалювального сезону

Сьогодні у Херсонській обласній державній адміністрації відбулася селекторна нарада щодо обговорення шляхів вирішення актуальних питань розвитку області. У рамках заходу порушили одне з найважливіших питань, яке вже на початку осені цікавить багатьох мешканців міста та області. Так, це опалювальний сезон, а саме готовність підприємств, теплотрас до подачі тепла.

Як зазначив заступник голови облдержадміністрації Сергій Тригуб, наразі в області триває активна підготовка до опалювального сезону 2019/2020, у зв’язку з чим стан розрахунків у житлово-комунальному господарстві області і заборгованості населення за послуги галузі набувають особливої актуальності та не дає можливості на належному рівні готуватися до наступного опалювального сезону.

У свою чергу новий очільник області Юрій Гусєв наголосив, що дане питання потрібно вирішувати саме зараз. Для цього буде створена відповідна комісія, яка проведе моніторинг та до кінця поточного тижня доповість про нагальні проблеми.

Окрім цього, наступному тижні знову відбудеться виїздна нарада на АТ «Херсонська ТЕЦ», де обговорюватимуться підсумки виконаної роботи та результати доручень, пише Гривна.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН