Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні виступили українські зірки музики

У Херсоні відбувся концерт за підтримки кандидата у народні депутати Олександра Співаковського
Площа перед кінотеатром «Україна» перетворилась на сценічний майданчик. Концерт, анонсований у соцмережах і на херсонських сайтах, зібрав містян літнього вечора.

На сцену піднявся народний депутат VІІІ скликання, обраний ректор ХДУ Олександр Співаковський і запросив херсонців активно відпочити, потанцювати і поспівати разом з відомими музичними колективами.

«Херсон – це місто, де я народився. І хочу зробити все, аби він процвітав. Сьогодні ми не будемо говорити про політику, а будемо співати, танцювати, слухати пісні про любов. Я з вами! І рухаємось тільки вперед», – закликав Олександр Співаковський.

Розпочав концерт виступ херсонських вокалістів – групи «General Voice». Виконали хіти 90-х гості з Києва – гурт «Aqua Vita». Хедлайнер – херсонська група «Степ» порадувала піснями, які вже полюбились багатьом.

Свято музики – подарунок херсонцям від кандидата у народні депутати по 182-ому виборчому округу Олександра Співаковського. Плідна робота протягом п’яти років у парламенті, рекордна сума інвестицій в регіон! Херсон обирає професіонала!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН