Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Нова політична культура: конкурувати ідеями, досвідом, історією, а не брудом і фейками, – Олександр Співаковський

За даними Центрвиборчкому, у 182-ому одномандатному виборчому окрузі зареєстровані 19 кандидатів. 9 з них балотуються від політичних партій, 9 – шляхом самовисування. Ця виборча кампанія проходить у дуже стислий термін. Вже менш, аніж за 3 тижні відбудеться голосування. Депутат-мажоритарник Олександр Співаковський прийняв рішення знову балотуватись до парламенту і закликав на цих виборах дотримуватись чесної конкуренції.

«Еліта, яка балотується до влади різних рівнів, має показувати приклад толерантності. По 182-ому округу йдуть багато достойних людей. І моя думка – ми повинні конкурувати ідеями, своєю історією, досвідом, можливістю щось змінити, а не фейками, брудом тощо. Формування нової політичної культури в тому й полягає, що ми створюємо екосистему, а не систему, в якій через конкуренцію знищуються основні цінності України», – сказав кандидат у народні депутати Олександр Співаковський.

За час своєї роботи депутат-мажоритарник зумів залучити до Херсона 150 мільйонів гривень державних коштів, які спрямовувались на інфраструктурні об’єкти, заклади освіти та охорони здоров’я.

«Олександр Володимирович є ефективним депутатом не лише для рідного Херсона, а й для країни загалом. Його досвід, глибинні знання є корисними для розвитку галузі освіти. І парламентські вибори, які наближаються, повинні бути чесними, кандидати – гідними, а виборці – відповідальними. Я бажаю перемоги найсильнішим!», – побажав депутат Херсонської міської ради Михайло Лінецький.

Підтримав чесні правила гри під час виборів і конкурент Олександра Співаковського по 182-ому округу – член виконавчого комітету Херсонської міської ради Садіяр Мамедов: «Ми всі йдемо до Верховної Ради, аби зробити наступні кроки у розвитку країни. Я спілкуюсь з Олександром Володимировичем, і в моїх очах він заслуговує лише на повагу, я бажаю йому перемогти у чесній боротьбі. Якщо ми йдемо на вибори, маємо поважати один одного. Вибори мають бути чесними, а вибір залишається за нашими співвітчизниками».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН