Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Артем Кияновський заявив, що по мажоритарці голосуватиме за Олександра Співаковського

Вчитель за фахом, 27 років тому заснував школу з власним баченням розвитку дитини, яка з часом набула статусу комунального закладу Херсонської обласної ради. Крім міських, в ній здобувають освіту діти з різних районів Херсонщини.

«Школа гуманітарної праці» Артема Кияновського відома на всю Україну новими, креативними підходами до освітнього процесу, творчими вчителями, котрі є авторами підручників. Учні ШГП грають на сцені шкільного театру, вивчають історію релігії, філософію, знайомляться з історією у залах краєзнавчого музею, пробують себе у різних видах мистецтва. Гуманітарний профіль закладу відкриває різні напрямки знань, окрім, зрозуміло, обов’язкових, затверджених Міносвіти. Артем Кияновський всі роки незалежності був у політиці, депутат кількох каденцій обласної, нині – Херсонської міської ради. Діяльність на освітянській ниві зблизила з народним депутатом від Херсонщини Олександром Співаковським.

«По 182-ому округу ми повинні обрати свого представника, за якого ніколи не буде соромно. Вчений, який впродовж багатьох років займався викладацькою діяльністю, людина, котра розуміє, що відбувається в школі, що потрібно зробити, аби країна жила. Я вважаю, що ми повинні використати шанс обрати пристойну людину – Олександра Володимировича Співаковського. Незважаючи на те, що я голосуватиму за опозиційну платформу «За життя», по мажоритарці віддам голос за Співаковського. У парламент мають йти люди мислячі, з великим досвідом», – заявив Артем Кияновський.

За останні п’ять років роботи у Верховній Раді депутат-мажоритарник часто відвідував Школу гуманітарної праці. Приводи були різні – радісні й проблематичні. Для нормального функціонування навчальний заклад потребував ще одного приміщення і нових навчальних класів. Народний депутат сприяв виділення коштів на реконструкцію будівлі освітнього закладу і обладнання аудиторій для занять.

Олександр Співаковський балотується по 182-ому одномандатному виборчому округу.

Прес-служба народного депутата Олександра Співаковського

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН