Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонська волонтерка Оксана Погомій розповіла, чому йде в народні депутати по 186 округу

Оксана Феліксівна Погомій народилась в обласному центрі, живе і працює в Херсоні протягом життя. Має родину, двох дітей і четверо онуків, має офіційне місце роботи – бухгалтер в одній з компаній. Звична історія сотень і тисяч херсонок. Але є моменти в житті, які виривають зі звичного кола – переломні, які змінюють назавжди і формують наступний шлях. Роком, що змінив все у житті, став 2014. Оксана Погомій почала займатись незвичною для себе, але в той момент життєво важливою для всієї країни, діяльністю – допомогою українській армії. І саме завдяки волонтерам, небайдужим людям було зупинене просування російської агресії. З тих пір прийшло відчуття, що командою можна зрушити гори.

«Війна для мене, як і для багатьох, стала шоком. Але я вийшла із зони комфорту і почала працювати. Це дало мені сили, впевненість і відчуття, що я не зупинюсь і буду працювати, щоб життя в Україні змінювалось», – сказала Оксана Погомій.

Робота у команді «Херсонської Чайки» і громадській організації «Справа громад» відкривала нові можливості для реалізації і об’єднувала з більшим колом однодумців по всій Україні. За результатами праймерізу «Справи громад», Оксана Погомій увійшла в число одинадцятьох представників, за яких віддали голоси більшість респондентів по всій країні. Саме тоді херсонська активістка прийняла рішення балотуватись у народні депутати від області. Ідеологія політичної партії «Європейська солідарність» близька власним переконанням і принципам, і йти від цієї команди було логічним рішенням. «Чому я з «ЄС»? Це моє переконання – оновлена партія відстоює просування України до Європи і НАТО. Я маю за честь йти в народні депутати від команди «Європейської солідарності». Впевнена, що ці люди захищатимуть рідну землю до останнього подиху», – сказала кандидат у народні депутати.

Команда продовжила працювати у містах і селах виборчого округу. На зустрічах з мешканцями сільських районів Херсонщини проводяться безкоштовні консультації з правових питань, вивчаються проблеми сільської місцевості. У програмі викладені ініціативи кандидата у роботі в окрузі: сприяння процесам децентралізації, вирішенню екологічних проблем, забезпечення якісною питною водою всіх населених пунктів, підвищенню правової обізнаності мешканців, залучення інвестицій для створення робочих місць з достойними заробітними платами.

«Шановні виборці! Я ніколи не була при владі, я не можу обіцяти вам золоті гори, але запевняю, що всі п’ять років буду працювати і боротися за вас! Я єдина жінка з 15 кандидатів, що балотуються у 186-ому одномандатному виборчому окрузі. Прийдіть 21 липня на виборчі дільниці і підтримайте мене», – закликала Оксана Погомій.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН