Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

“Навички потенційного бізнес-успіху треба формувати з дитинства!”, – Юрій Рожков

Вчити дітей працювати над собою, визначати найбільш вдалі ідеї та проекти і обов’язково вміти їх презентувати!”, – такої думки притримується Юрій Рожков, лідер Громадської платформи “Добро переможе”, тож всіляко сприяє набуттю життєвого досвіду херсонськими дітками.

Сьогодні взяв участь у закритті бізнес-зміни табору нового покоління#JUMP_PARK. Протягом двох тижнів діти, з допомогою вихователів, розвивали у собі якості майбутніх бізнесменів, вчились заробляти гроші, розумно ними розпоряджатися, заощаджувати і примножувати. Теорію вдало поєднали з практикою, відвідавши підприємство європейського рівня “Оригінал Авто”.

Його власник, Юрій Рожков з великим задоволенням особисто провів екскурсію, поділився з дітьми базовими знаннями менеджменту, маркетингу, відкрив деякі бізнес-секрети, ще й вручив кожному подарунки! Не з порожніми руками завітав і сьогодні на закриття зміни табору. Яким же було його здивування, коли колектив “Jamp Park” з малими вихованцями яскраво і гучно привітав з Днем народження та подарував оригінальний іменинний торт! Так народжується взаємна дружба, бажання дарувати людям радість і творити добро!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН