Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Як допомагають дітям, котрі лікуються від тяжкої недуги в обласній туберкульозній лікарні

Вибори до Парламенту. 21 липня – день, в який ми довіряємо кандидатам в нардепи свої інтереси представляти на рівні країни. Тож, якщо ми мріємо жити краще, то й повинні усвідомлювати, що саме від обраних людей залежить втілення наших мрій, сподівань на краще.

Українці мають нарешті усвідомити, що приводити до влади людей, котрі через місяць забувають про тих, хто їх делегував до влади – саме ця відповідальність має лягати на плечі тих, хто обирав таку владу.

Влада – це не щось ефемерне, це реальні люди, котрі живуть поруч з нами. Це ті, хто народився, навчався, створював сім’ю на наших очах.

Знаючи таку людину, слухаючи відгуки інших людей, в принципі, й сформує розуміння, чи зможе ця людина розвивати Херсонщину та й Україну в цілому.

Наразі, люди, які знають кандидата в народні депутати по 186 виборчому округу –Рищука Євгена Миколайовича, розповідають про власний досвід спілкування з ним.

Вже чимало було зібрано інформації про Рищука Євгена Миколайовича. Була вона різною. Але ті, хто добре знають справи Євгена Миколайовича, розуміють, що захист лісового господарства області, боротьба з незаконним вивозом піску «аукалась» йому і не один раз, дійшло навіть до реальної загрози всій його сім’ї, були реальні спроби підпалити йому будинок.

По кожному звинуваченню в бік Рищука проводилося слідство, одначе відповідальності на себе «приліпити» якийсь злочин, ніхто не взяв. Правда, за витрачені нервові клітини, поки ніхто вибачення не попросив. Правда, Президент Зеленський вже зробив свої перші висновки по роботі СБУ, й нещодавно генерала СБУ, котрого звинувачували у підтасовці фактів та формуванні бандитських груп на Херсонщині, Данила Доценка нещодавно було звільнено. Маємо надію, що така діяльність буде ще й детально розслідувана…

Як говориться, правда має перемогти! Адже справи завжди говорять самі за себе…

А про реальні справи Рищука Євгена добре знають в Олешківському районі.

Гурова Тетяна, головний лікар Херсонської обласної дитячої туберкульозної лікарні розповідає, що діти, котрі лікуються від тяжкої недуги в обласній туберкульозній лікарні, теж у полі зору Рищука Євгена.

Тканина для постільної білизни, одяг, взуття, лише кілька прикладів допомоги медичному закладу. На свята благодійник приїздить з подарунками для маленьких пацієнтів.

«Рання діагностика – це 50% вирішення проблеми тієї чи іншої хвороби.

Євген Миколайович розуміє проблеми кожного, підбирає собі команду, допомагає дуже багатьом людям. У лікарів є таке прислів’я: «Светя другим, сгораю сам». Ось це ми можемо сказати про Євгена Миколайовича, людину не байдужу, чуйну, добропорядну, успішну. Хочеться, щоб те добро, яке він дарує людям, дітям до нього повернулося сторицею. Потенційно він дуже сильна людина, йому під силу вирішувати глобальні проблеми нашої України. Тільки успіхів йому», – каже Тетяна Гурова.

Олешківський вісник

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН