Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Новокаховську поліклініку №4 в Центральній Основі капітально відремонтують

На території Новокаховської міської об’єднаної територіальної громади розташована Амбулаторія загальної практики – сімейної медицини №4. Медичний заклад обслуговує 11,5 тис. осіб, з них: 6,250 тис. сільського населення 7 населених пунктів: (с. Маслівка, Обривка, Піщане, Нові Лагері, Корсунка, Тополівка, Райське), смт Дніпряни та мкр «Центральна Основа» м. Нової Каховки. 

Установа  надає населенню якісні медичні послуги, укомплектована професійними фахівцями у кількості 15 осіб, з них: 3 лікаря сімейної медицини, 2 педіатри, 7  середніх медичних працівників та 3 молодших. За графіком прийом здійснюють вузькопрофільні спеціалісти. Здійснюється обслуговування хворих на дому, пише Online Нова Каховка.

Через довготривалий термін експлуатації стан приміщень амбулаторії  не відповідає сучасним санітарним нормам і потребує капітального ремонту: заміни мереж водопостачання та каналізації  з встановленням нового сантехнічного  обладнання, внутрішніх та зовнішніх опоряджувальних робіт.

Через подвійний термін експлуатації мережі електропостачання  та освітлювальні прилади потребують негайної заміни.

Приміщення  обладнані системою індивідуального опалення, але гаряче водопостачання відсутнє. Для забезпечення санітарних потреб необхідно встановити 3 електроводонагрівачі. На виконання заходів з енергозбереження виникла негайна потреба у заміні існуючих дерев’яних  віконних та дверних блоків на енергоощадні – металопластикові.

На виконання цих завдань  підрядними організаціями міста розпочаті ремонтні роботи на об’єкті.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН