Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні знову «шукали» таксистів-нелегалів

Зазвичай вихідними днями cпеціалісти Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі спільно з працівниками Чорноморського міжрегіонального управління Укртрансбезпеки Державної служби України з безпеки на транспорті провели черговий рейд по встановленню та припиненню діяльності осіб, які надають послуги із перевезення пасажирів без отримання дозвільних документів, у районі Гідропарку.

За результатами рейду фахівці управління податків і зборів з фізичних осіб фіскального відомства регіону склали один протокол про адміністративне правопорушення. Наразі матеріали щодо встановлених порушень направлені до Херсонського міського суду Херсонської області.

Варто зазначити: стабільність бюджетної системи нашої держави забезпечують саме платники податків, більшість із них усвідомлюють важливість виконання свого обов’язку щодо сплати податків перед державою та суспільством. Для тих, хто не бажає доброчесно виконувати свої обов’язки існує система покарань. У даному випадку мінімальне покарання за порушення ч. 1 ст. 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Порушення порядку провадження господарської діяльності) сягає 17000 гривень.

Перевірки тривають.

 

Прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН