Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Від херсонських фіскалів “таксистам” не сховатися

Днями спеціалісти Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі продовжили проведення чергових рейдів по легалізації пасажирських перевезень на Херсонщині.

Як зазвичай свій робочий день податкові контролери разом із патрульними відділу безпеки дорожнього руху Управління патрульної поліції в Херсонській області та співробітниками Чорноморського міжрегіонального управління Укртрансбезпеки розпочали на залізничному вокзалі Херсона. На цей раз ще один «таксист» отримав протокол про адміністративне правопорушення.

Проведення контрольно – перевірочних заходів учасники рейду продовжили на території автостанції у м. Нова Каховка. У поле зору ревізорів попав водій автобуса сполученням Одеса – Мелітополь, який працював на маршруті нелегально, без офіційного працевлаштування та інших дозвільних документів. Завершили рейд у м. Каховці. Там також знайшовся один «комерсант» перевізник без державної реєстрації.

Загалом, лише за один день фіскали склали на водіїв – порушників 5 протоколів про адміністративне правопорушення за здійснення господарської діяльності без державної реєстрації та дозвільних документів. Відповідно до ч. 1 ст. 164 КУпАП розмір адміністративного штрафу за діяльність без державної реєстрації складає 17000 – 34000 гривень. Матеріали будуть направлені до суду.

Наразі матеріали щодо встановлених порушень будуть направлені до Херсонського міського суду Херсонської області. 

Перевірки продовжуються.

ДФС у Херсонській області

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН