Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Який з двох причалів залишити у херсонському гідропарку, вирішить міськрада

Скандал навколо нового та старого причалу у Гідропарку розпочався ще минулого літа. У цьому році перед початком річкової навігації він розгорівся із новою силою.

За словами херсонців, новий причал, який збудувало МКП «Гарантія», не придатний для використання: він малий та хиткий. Тому дачники просять, щоб судна відправлялися із старого причалу, який у цьому році хотіли розпиляти на металолом.

Тоді перший заступник міського голови Ігор Козаков заявив, що їм потрібно детальніше вивчити це питання й зрештою вирішити, який причал із двох придатний для експлуатації. Тому він пообіцяв містянам, що для розв’язання цієї проблеми буда створена спеціальна комісія.

Так, при Херсонській міськраді створять комісію, яка вирішенням питань, пов’язаних із функціонуванням причалів у районі Гідропарку. Відповідне розпорядження підписав Херсонський міський голова Володимир Миколаєнко.

У документі йдеться, що до складу комісію увійдуть чиновники Херсонської міської ради, депутати, приватні підприємці, керівники громадських організацій та голови садових товариств.

Гривна

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН