Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні хочуть створити майданчик водного активного відпочинку

Двомісні байдарки, веслувальні човни, водні велосипеди та місце для відпочинку херсонців на воді.

Все це може з’явитися на території міського пляжу, який знаходиться у Гідропарку. Там планують створити майданчик водного активного відпочинку. Реалізувати цей проект можуть уже в наступному році у рамках фінансування громадського бюджету міста Херсон.

На даному пляжі планують створити зону відпочинку «Hydro-park», яка буде облаштована всім необхідним для відпочинку містян. Також, щоб херсонців мали змогу займатися водними видами спорту, автори проекту планують закупити 10 туристичних двомісних байдарок, 10 водних велосипедів та 2 веслувальні човни, які будуть розраховані на двох осіб. Загалом на реалізацію даного проекту необхідно 1,5 млн грн коштів міського бюджету.

Автор проекту Юрій Шашков зазначає, що головна мета його створення – популяризація здорового способу життя серед херсонців. Також відомо, що всі об’єкти майданчика водного відпочинку будуть доступні для людей із обмеженими фізичними можливостями.

Наразі даний проект очікує експертного висновку від департаменту ЖКГ. Після отримання даного висновку він має пройти громадські слухання. На них херсонці мають вирішити, чи потрібна їм реалізація даного проекту.

Якщо зрештою містяни вирішать, що хочуть бачити у своєму місті майданчик для активного водного відпочинку, то його мають облаштувати протягом 2020 року коштом міського бюджету.

“Гривна”

Поділитись публікацією

2 коментарі

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН