Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонські діти презентували свої проєкти для Громадського бюджету

У Херсоні триває розгляд проєктів для участі у Громадському бюджеті, повідомляє Український Південь.

Про це пише Олег Половцев у соцмережах:

– Вчора я з гордістю спостерігав, як діти в черговий раз презентували свої проєкти для Громадського бюджету Херсона. Вони твердо вірять в те, що можуть змінити на краще життя в рідному місті. Горять своїми ідеями. Запалюють своєю вірою всіх навколо, вже зараз породжуючи неймовірні зміни в умах і серцях херсонців!

Учасники Школи молодого політика в Херсоні від Міжнародний республіканський інститут – IRI Ukraine розгорнули таку активну діяльність, що керівництво МРІ вирішило особисто приїхати з Києва, щоб познайомитися з ними і послухати їхні презентації.

Директор Міжнародний республіканський інститут – IRI Ukraine Майкл Дракман та керівник Молодіжної програми МРІ в Україні Oleksandr Sputay 22 червня відвідали наше місто. Спочатку вони зустрілися з міським головою Колыхаев Игорь (Ігор Колихаєв: Новини. Події). А потім – з учасниками Школи молодого політика. Зустріч проходила в залі засідань Херсонська міська рада.

Діти заздалегідь перевели частину презентацій на англійську мову. Вони впевнено і натхненно презентували свої чотири проєкти на двох мовах – українською та англійською. Гості з великим інтересом слухали їх виступи.

В кінці зустрічі Майкл Дракман сказав, що йому все дуже сподобалося. Він зазначив, що представлені проєкти дуже актуальні і корисні для суспільства. Важливо, що діти настільки глибоко занурилися у життя громади і відчули її нагальні потреби. І що вони не бояться презентувати та відстоювати свої ідеї перед громадськістю.

Ще він був приємно здивований тим, що у Школі молодого політика у Херсоні в якості кураторів беруть активну участь випускники МРИ IRI та небайдужі мешканці міста – Danylo Shchohol, Юлия Ерема та Лиза Быгарь. На наші слова про те, що далі всі команди планують презентувати свої проєкти якомога більшій кількості жителів Херсона, Майкл сказав, що це просто унікальний підхід до популяризації і реалізації подібного роду проєктів.

⚡️⚡️⚡️Як то кажуть, далі буде…

У найближчих планах учасників Школи молодого політика: офіційна подача проєктів на конкурс Громадського бюджету Херсона та презентація своїх ідей жителям міста, щоб заручитися їх підтримкою

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН