Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонську чиновницю перевели до Київського опікового центру

У соцмережах продовжують обговорювати те що сталося із чиновницею Херсонської міськради Катериною Гандзюк. Сьогодні стало відомо, що  її літаком доправили до Київського опікового центру.

Інна Усачова, голова херсонської “Самооборони” у Фейсбуці викладає свій погляд на подію:

 – Гандзюк – корупціонер, Гандзюк – не активіст!

От знаєте, не хотіли розміщувати. Але розміщуємо.
Бо якщо депутат станом на 2014р., а нині корумпований ЧИНОВНИК К.Гандзюк, з яким пов”язана маса дестабілізаційної роботи, оточення якої – опоблоківці та руськомірці залито кислотою. То не треба з треба з корумпованого ба-риги робити аж “незапляного активіста”.

Антигуманно – погоджуємось, але цей борець затикаючи людям рота, обіцяючи журналістам розчиняти їх в кислоті, бити при зустрічі, сприяючи нападам та всіяляким тискам правоохоронцями, депутатами та чиновниками через висвітлення реальної продажності, корупції, братання з проросійськи налаштованими особами за тільки офіційну зарплату з преміями разом, котра перевищує 150 000грн на рік, знала на що йде. Брехнею світ обійти можна, але назад не вернешся.

Не К.Гандзюк прямий обов”язок вирішити питання черг, пов”язаних із прописками-виписками людей. Не вона топила за проїзд 5 грн в міському транспорті для громадян? І “добрі” справи можна продовжувати, аж до землі, якої нема для учасників бойових дій так же як і житла. Це вже без теми того, що в місті править антимайданна проросійська більшість, котра К.Гандзюк бажає скорішого одужання.

Кожен з нас знає й розуміє на що йде. Наприклад, зі мною аби стався такий напад, то владні “блогери” та “журналісти” К.Гандзюк, вони ж депутати та чиновники, показали б і труси в яких була одягнена. А пошкоджень Каті одразу не показали і намагаються всім злочини корумповані міської ради, суди по хабарям та розкраданню кошти прикрити “трагедією”. Скільки вже знищено К.Гандзюк та соратниками добра і правди, знищено доль заради нісана жука, наприклад, котрий не потрапляє до декрації. Скиньтесь, дурні люди, на лікування даній особі.

Роздута піар-акція за участі взагалі то НЕ ХЕРСОНЦІВ, котрі навідміну від інагородніх “активістів” добре знають, що таке Гандзюк 300$ і що таке її “манера” виконання обов”язків, де нормально бити активістів і не стануть надто перейматися бідами корупціонера, котрий під СБУ.
Так і що, не лідер сепаратистського бандформування “Твердиня”, він же співробітник дерибан-КП “Парки Херсона”, він же охоронець УПЦ МП Р.Захаров надавав охорону даній особі. Чи буде його допитано в рамках провадження про напад?

А ще переїзд на лікування на Київ. А чого ж херсонці мають лікуватись у нашій лікарні, а цей бідний “активіст” у Києві? Може через те, що не без участі К.Гандзюк фінансуваня медичної галузі знаходиться на плачевному рівні в Херсоні. Наприклад 50 млн. на останній сесії поділено, а на ліки для реанімацій – виділено 0.
Страждання даної особи далекі від активізму, як то намагають зобразити. Осіб, котрим К.Гандзюк не просто перейшла дорогу, а відверто проти яких вчиняла злочини надто багато. А в чому активізм, де він, адже в тій писані, котра нібито змісто є наклепи, бруд, але фактаж відсутній, так само як і фраза “для людей”.

Хоча, може й Президент Порошенко теж ніякий не високопосадовець, а активіст? Чого ж ні?
Тоді давайте придивлятись, у яких з цих “активістів” більше реальних кремлівських речівок!

У коментарях до повідомлення пишуть наступне:

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН