Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Медичне реформування: лікарні Херсонщини готуються до впровадження наступної ланки

В рамках медичного реформування лікарні активно закуповують нове обладнання. Так, за декілька місяців було придбано значну кількість комп’ютерної техніки для впровадження електронної охорони здоров’я та медичного устаткування для діагностики пацієнтів та виявлення хвороб на ранніх строках.

 

Черговим закупником виявилося комунальне некомерційне підприємство «Горностаївська центральна районна лікарня». На сайті публічних закупівель «Prozorro» установа оголосила про проведення тендеру на придбання модернізованого рентгенівського обладнання КРД-50 «ІNDlascan-01», який щодня знаходиться в експлуатації. Дана покупка обійдеться у 320 тисяч гривень. Згідно з тендерною документацією, техніка повинна бути доставлена протягом липня-вересня поточного року.

 

Варто зазначити, що з липня стартує наступна ланка впровадження медичної реформи, на рівні якої запрацює нова програма «Безкоштовна діагностика». До переліку увійдуть 12 нових аналізів та понад 20 видів безкоштовної діагностики, серед яких є і рентген.

Гривна

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН