Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині поїздка до хворого ледве не закінчилася смертю медиків

На теренах Херсонської області активно впроваджують медичну реформу. Так, у рамках реформування до комунальних некомерційних підприємств закуповують високовартісне обладнання для виявлення хвороб на ранніх стадіях та комп’ютери, аби перейти на новітню електронну систему.

Попри, як здається на перший погляд, досконале впровадження, пацієнти і лікарі зіштовхують з низкою невирішених питань, які створюють проблему, а інколи взагалі коштують людині життя.

Вкрай неприємна ситуація сталася в селищі міського типу Лазурне. За словами місцевої мешканки Марти Кукленко, на дорожньому відрізку с. Красне та смт Лазурне відбулося ДТП, в якому ледве тне загинули водій з фельдшером.

«Мешканці та любі відпочиваючі Лазурного, благаю Вас про допомогу. Сьогодні на дорожньому відрізку Красне-Лазурне відбулося ДТП. Причина  заклинило заднє праве колесо, а кілька днів тому назад у цієї ж ГАЗелі заклинив цілий задній міст. Річ у тому, що у Лазурне вкотре дають транспорт, якому давно потрібно на списання. Люди, які намагаються встигнути до того чи іншого хворого, можуть колись не доїхати, тому що авто несправне»,- прокоментувала Марта.

Відомо, що найближче відділення швидкої допомоги знаходиться у Скадовську, а це за 30км від Лазурного. Саме тому варто подбати про функціональний транспорт, аби доїхати можна було не лише медичним працівникам, а й довести хворого на стаціонар.

Гривна

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН