Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Цього тижня чиновники у прямому ефірі розкажуть, як відбувається медична реформа на Херсонщині

У вересневому випуску #Звіти_наживо про хід медичної реформи звітуватиме заступниця директора Департаменту охорони здоров’я ХОДА Ліна Бондарєва
Уже цієї п’ятниці, 21 вересня, о 19:20 у прямому ефірі телеканалу «Скіфія» відбудеться сьомий випуск #Звіти_наживо, присвячений звітуванню чиновників, відповідальних за реалізацію медичної реформи. Протягом 52 хвилин заступниця директора Департаменту охорони здоров’я ХОДА Ліна Бондарєва розкаже про результати роботи та відповідатиме на запитання громадян та журналістів.

Команда Суспільного за участі Громадського руху ЧЕСНО поставить очільникам департаментів охорони здоров’я питання, що стосуватимуться участі області у реалізації реформи первинної ланки медичної реформи. Серед іншого, посадовці звітуватимуть про хід автономізації закладів охорони здоров’я, кількість підписаних декларацій між лікарями-терапевтами/сімейними лікарями та пацієнтами області, оновлення медичного обладнання в рамках спільного проекту МОЗ та Світового банку (стосуватиметься Львівської, Волинської, Рівненської, Запорізької, Полтавської, Вінницької, Днипропетровської та Закарпатської областей), а також проблем, із якими стикаються медики в ході втілення медичної реформи.

Поставити своє запитання можна завчасно у соціальній мережі Facebook за хештегом #Запитай_Бондарєву та протягом прямого ефіру за телефоном студії телеканалу «Скіфія»: (0552) 26-45-96, (066) 988-99-29 (вартість дзвінків згідно з тарифом вашого оператора).

Команда UA: СУСПІЛЬНЕ МОВЛЕННЯ та Громадський рух ЧЕСНО продовжують всеукраїнський проект #Звіти_наживо, покликаний змінити застарілий формат звітування посадовців на інтерактивне інтерв’ю у прямому ефірі регіональних філій НСТУ.

Наступні #Звіти_наживо стосуватимуться таких тем:

Жовтень – початок опалювального сезону
Листопад – бюджети міст
Грудень – звіти мерів обласних центрів за 2018 рік.

Джерело

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН