Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Останній дзвоник і випускний пройшли сьогодні у Бериславському педагогічному коледжі

Сьогодні, 31 травня 2019 року, голова районної державної адміністрації Олександр Гомон взяв участь у святкуванні останнього дзвоника та випускного студентів Бериславського педагогічного коледжу імені В.Ф. Беньковського Херсонського державного університету. На цьому святі зібралися випускники, студенти молодших курсів, батьки, викладачі та ветерани педагогічної праці.

У своєму вітальному слові до випускників та студентів Олександр Гомон зазначив, що цей останній дзвоник символізує для кожного з них початок нового життя та подякував викладацькому складу коледжу за підготовку висококваліфікованих кадрів, які вже скоро працюватимуть у в освітніх закладах області. Олександр Вікторович побажав студентам і викладачам не зупинятися на досягнутому, і надалі впроваджувати у своїй роботі інноваційні ідеї та принципи аби забезпечити гідний рівень навчання та виховання підростаючого покоління.

Після урочистої частини на студентів випускних груп чекає насичена програма гри-квесту, під час якої вони виконуватимуть завдання, демонструючи набуті вміння і навички.

Бериславська РДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН