Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

«Врятуємо життя разом!» – Благодійний марафон у Херсоні

Страшно коли в сім’ї хвора дитина, а ще гірше – коли батьки не мають змоги її лікувати, бо немає коштів. Допомогти онкохворим дітям – таку шляхетну мету поставила Громадська платформа «Добро переможе» разом зі своїми однодумцями – Україно-польським центром «Лагода» та ГО «Музична платформа Лізи Волощенко». Широко анонсований в Херсоні та за його межами Благодійний марафон «Врятуємо життя разом!» мав успіх. Від продажу квитків на благодійний концерт в ККЗ «Ювілейний» було зібрано майже 100 тисяч грн. Перед концертом пройшла виставка-ярмарок, у якій взяли участь 90 шкільних та дошкільних закладів освіти.

Лідер Громадської платформи «Добро переможе» Юрій Рожков так прокоментував цю подію: «Наша мета досягнута! Маємо неочікуваний результат! Ми планували, що, як підсумок ярмарку, зберемо десь 10 тисяч гривень, а отримали майже 47 тисяч. Це справжня несподіванка, яка говорить про те, що у світі багато добрих людей! Ні, ми не «зібрали» кошти – це люди віддали зі свого сімейного бюджету у такий нелегкий для країни час на благодійність – для лікування онкохворих дітей. Це радість для мене, як для українця! В України є майбутнє, якщо до нашого благодійного марафону долучилися представники багатьох регіонів. Сьогодні на концерті будуть співати та танцювати артисти з Херсонської, Одеської, Миколаївської областей та міста Київ. Люди завжди об’єднувалися, коли якась біда. Онкологічні захворювання це дійсно біда. Ми повинні об’єднуватися, всім показати, що ми разом, тоді ми переможемо будь-яку хворобу!!!»

Після благодійного концерту Юрій Рожков запросив на сцену головного лікаря Херсонської обласної дитячої клінічної лікарні Інну Холодняк та від усього залу, від усіх артистів та усіх благодійників передав два апарата (інфузомат), які так необхідні для лікування онкохворих дітей. Також на сцену запросили матусь, діти яких потребують допомоги у лікуванні, і кошти, що зібрали під час ярмарку, були передані їм. Дякуємо усім за підтримку та милосердя!!!

Світлана Чистякова

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН