Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Ветерани податкової служби Херсонщини спілкувалися із колегами

Сьогодні, у прес – центрі Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі ветерани органів державної податкової служби Херсонщини у форматі відеозв’язку спілкувалися із колегами інших регіонів.

Ветерани – податківці всієї України зібралися аби підсумувати роботу ветеранської організації за 2018 рік і перший квартал поточного року та обговорити важливі питання подальшого розвитку діяльності ГО «Всеукраїнська асоціація ветеранів ДПС України».

Проведення заходу підтримав начальник фіскальної служби області Ігор Клим, який зазначив, що багаторічний досвід та професіоналізм ветеранів служби надзвичайно потужний та необхідний потенціал, який необхідно зберегти та передати майбутнім державним службовцям відомства.

Конструктивним та багатоплановим стало обговорення питання осучаснення пенсій державним службовцям, розмір яких востаннє індексували в березні 2008-го.

На завершення зустрічі голова місцевого осередку Всеукраїнської громадської організації „Асоціація ветеранів ДПС України” Анна Чепок подякувала керівництву Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі за активне сприяння діяльності осередку та запевнила, що фахівці фіскальної служби завжди можуть розраховувати на підтримку та фаховий досвід ветеранів – податківців.

ДФС у Херсонській області

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН