Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Бериславі діти показали свої музичні таланти

Сьогодні, 24 травня 2019 року, проведено випускний та звітний концерт дитячих музичних шкіл району, аби продемонструвати батькам та мешканцям міста результат роботи вихованців та наставників за поточний навчальний рік.
На мистецьке дійство завітала перший заступник голови районної державної адміністрації Ірина Дробиш, яка подякувала колективам музичних шкіл, вихованцям та батькам за жагу до творчості та естетичне виховання молоді. Ірина Анатоліївна відзначила високий рівень обдарованості та професіоналізму як дитячого, так і педагогічного колективів шкіл. Усім випускникам були вручені символічні подарунки.

Начальник відділу культури райдержадміністрації Людмила Полегенко відзначила роботу керівного та викладацького складів музичних шкіл та вручила свідоцтва 28 випускникам музичних шкіл.

У концертній програмі були представлені найкращі номери, які засвідчили високий рівень підготовки юних музикантів, хореографічних колективів та кропітку працю викладачів.

Свої таланти продемонстрували юні піаністи, акордеоністи, вокалісти, гітаристи. Глядачі також могли насолодитись виступами хорового колективу та оркестру.

Бериславська РДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН