Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Бериславі пройшов гала-концерт переможців щорічних районних фестивалів

За ініціативи першого заступника голови Бериславської районної державної адміністрації Ірини Дробиш, відділами культури та освіти, молоді і спорту районної державної адміністрації, сьогодні, в районному Будинку культури, проведено яскравий гала-концерт переможців щорічних районних фестивалів хореографічного мистецтва “На крилах танцю” та вокального мистецтва “Голос надії”.

У своєму виступі Ірина Дробиш зазначила, що саме діти об’єднують усі політичні сили, усі вікові групи людей та всю нашу батьківщину, бо саме вони є майбутнім України. Також перший заступник подякувала батькам, керівникам гуртків та спонсорам за підтримку талановитої молоді району.
Майже півтори години солісти та хореографічні колективи дивували глядачів розмаїттям видовищних та яскравих номерів, вражали майстерністю та дитячою щирістю.

Усі учасники гала-концерту отримали грошові винагороди та солодощі від народного депутата України VIIІ скликання Івана Вінника, народного депутата України VII скликання Миколи Дмитрука, депутатів Херсонської обласної ради Ігоря Йосипенка, Север’яна Кардави та Віктора Короленка, благодійного фонду Ігоря Колихаєва, ТОВ СП “НІБУЛОН” та ПАТ “Князя Трубецького”.

Дитячі очі світилися радістю, а серця дорослих наповнювалися гордістю за юних, але вже таких талановитих дітей, за світле майбутнє нашої України.

Бериславська РДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН