Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Для школярів підготували новорічне шоу

З настанням зими починаються веселі свята та розваги. Перше свято, якого дітвора чекає з нетерпінням – День Святого Миколая.

Сьогодні, 19 грудня, студентський театр “Позитив” комунального вищого навчального закладу “Бериславський педагогічний коледж імені В. Ф. Беньковсього” Херсонської обласної ради провів мега сучасне новорічне шоу для учнів загальноосвітніх шкіл міста. Допомагали студентам у підготовці свята заступник директора з виховної роботи Ольга Знаменська та керівник гурткової роботи Ігор Корчагін. 

Актова зала районного Будинку культури була переповнена галасливою малечею – сміх і оплески не вщухали ні на мить. Море веселих пісень, танців, незвичайних героїв, інтерактивних ігор, в яких школярі були активними учасниками та взаємодіяли з акторами, подарували дітям позитивні емоції та гарний настрій на весь день. У новорічному шоу виступали талановиті звірі, які разом із дітьми віднайшли чарівний посох та наприкінці заходу передали його Діду Морозу і Снігуроньці. На завершення свята усі присутні діти отримали солодощі від депутатів Бериславської міської ради.

Висловлюємо щиру подяку директору комунального вищого навчального закладу “Бериславський педагогічний коледж імені В. Ф. Беньковсього” Херсонської обласної ради Маргариті Климович, педагогічному і студентському колективам навчального закладу та депутатському корпусу Бериславської міської ради за подаровану дітям казку. Вітаємо всіх з початком новорічних та різдвяних свят!

Бериславська РДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН