Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонців закликають підписати петицію про надання скверу “Каштан” офіційного статусу

Юрій Рожков підтримує збереження парків та скверів у Херсоні! Так, цими вихідними у сквері “Каштан” Таврійського мікрорайону усі охочі та небайдужі херсонці могли відпочити на родинному святі, організованому лідером Громадської платформи “Добро переможе”, а також підтримати петицію “Про надання статусу скверу ділянці, що розташована на розі вул. Карбишева і пр. 200 р. Херсона”, цим самим зберігши від вирубки у даній зеленій зоні дерев та забудови її приватниками.

Під час еко-свята відбувся розіграш призів між тими, хто взяв участь у реєстрації петиції. Щасливчики виграли квитки на “Кубок сміху” (молодіжний захід також проходить у Херсоні за підтримки Юрія Рожкова. І найближче гумористичне змагання – 26 травня у ДКТ) та пакунки наборів побутової хімії для господарства, виготовлені на виробництві Юрія Рожкова. Зацікавлені учасники свята значно збільшили кількість голосів. На сьогодні їх вже 118 із 250 необхідних. Залишилось 4 дні. Свій голос за збереження скверу можете віддати і Ви, пройшовши кількахвилинну реєстрацію за посиланням.

Надія Риба, депутат Суворовського району, що також була на святковому заході, розповіла, як місцева громада бореться за збереження скверу: “Дітям з цих дворів просто більше нема де відпочивати, як і матусям з візочками для немовлят та тутешнім пенсіонерам. Нам шкода ці дерева, дитячий майданчик…  Люди мають право на здоровий відпочинок, тому регулярно проводять тут суботники”.

До екологічних заходів долучався і Юрій Рожков, лідер Громадської платформи “Добро переможе”: разом з мешканцями копав, висаджував дерева, возив воду для поливу, встановив тут зручні дерев’яні лавки.

Мені не байдуже, яким повітрям дихають херсонці, – підкреслив Юрій Рожков, – важливо, щоб діти відпочивали і розвивались, граючись на спортивних майданчиках. Я розумію втомлених дідусів і бабусь, які, безперечно, заслуговують на комфорт і затишок біля власного двору! Я підтримую людей, їх добрі ініціативи. І сьогодні багато херсонців гарно провели час у родинному колі, діти розважились з аніматорами, наші юні спортсмени поганяли у м’яча з футбольною командою “Майстер-С Zollex” і всі разом ми зробили суспільно-корисну справу!“.

До подальшого благоустрою скверу “Каштан” активно долучились і діти: продавали відвідувачам свої поробки та іграшки, назбиравши на ярмарку 2180 грн. Майже 2000 грн. виручили тут же на лотах, продаючи творчі вироби місцевих родин. Гроші домовились витратити на встановлення ще однієї лавки.

#Добро_переможе

#Скверу_Каштан_бути

#Люблю_Херсон_і_херсонців

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН