Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонці висаджують сквер замість пустиря

Замість пустиря, що у Таврійському мікрорайоні Херсона, затишний сквер з лавками у тіні дерев, де б могли відпочивати мешканці навколишніх багатоповерхівок. Ця мрія людей крок за кроком втілюються в життя.

Підтримав прагнення херсонців жити у чистому і комфортному місті Юрій Рожков, лідер Громадської платформи “Добро переможе”. Вихідними тут знову пройшов суботник: косили, білили, прибирали, дерева садили ще й лавки встановили! Активно працювали всі.

Надія Риба, голова ОСББ “Альянс” розповіла: “Нам дуже потрібен цей сквер. Тут ми проводимо дворові свята, наші діти грають у футбол, матусі гуляють з візочками. А ми можемо спостерігати за ними з вікна і насолоджуватися життям. Важливо, щоб тут завжди було чисто! Дуже вдячні Юрію Рожкову і як громадському діячу, і як депутату, і як сильному чоловікові за допомогу! Він закупив та привіз дерева, води для поливу і гостинців усім нашим дітям. Дуже дякуємо за підтримку! Такі люди гуртують і спонукають інших людей до справ. Ми дружні та щасливі і в нас обов’язково все вийде!”

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН