Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В антонівській школі з’явився єдиний на Херсонщині «Зелений клас»

Одним із провідних напрямів роботи громадської платформи «Добро Переможе» є підтримка освітніх закладів Херсонщини. Юрій Рожков, лідер громадської платформи вже давно співпрацює і є головою піклувальної ради Антонівської загальноосвітньої школи №21. Він активно підтримує усі проекти навчального закладу та сприяє їх реалізації.

Так, в рамках екологічної акції «Я люблю Херсон» під патронатом Юрія Рожкова на початку цього навчального року у школі з’явився єдиний на Херсонщині «Зелений клас», де в теплу погоду діти зможуть проводити заняття на свіжому повітрі.

На загальношкільних батьківських зборах батьки та адміністрація висловили подяку Юрію Рожкову за плідну співпрацю та значний внесок у розвиток навчального закладу.

Завітав на збори Юрій Рожков не з пустими руками – подарував принтер, для того аби вчителі могли оперативно готувати навчальні матеріали до занять Нової української школи.

«Ми дуже вдячні Юрію Рожкову за його велику допомогу та підтримку у всіх наших починаннях», – говорить директор Галина Лугова.

Зокрема, зараз у школі чекають на ще один подарунок від Юрія Рожкова – 30 новеньких одинарних парт та стільців для учнів четвертих класів.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН