Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Індивідуальні табуретки замість радянських лавок з’являться в їдальні херсонської школи

Індивідуальні табуретки замість спільних ще радянських лавок з’являться в їдальні Херсонської ЗОШ №47. Про оновлення шкільних меблів подбав Юрій Рожков, лідер Громадської платформи “Добро переможе”.

Зрозуміло, що кожному учневі зручніше сидіти на власному стільці, особливо під час споживання їжі, – розмірковує Юрій Рожков, – адже всі діти різні: високі і низькі, гамірні і спокійні… Так вони не будуть заважати один одному за столом та матимуть певний вільний простір.

Крім того, ці лавки вже давно потребували заміни або хоча б ремонту – розказала директор школи Тетяна Галкун: “Нам приємно, що Юрій Рожков піклується про дітей дітей Херсона, зокрема, нашої школи. Ми навіть не очікували на такий презент з-за кордону, адже ці табуретки привезли нам у співпраці з Фундацією «Голландія-Україна»! Вони легкі і водночас міцні. Наша дружба і співпраця з Юрієм Рожковим розпочалася нещодавно, але одразу масштабно: він нам завіз меблі, а ми залюбки взяли участь у його Благодійному марафоні по допомозі онкохворим дітям “Врятуємо життя разом!”, який відбувся 3 травня у ККЗ “Ювілейний”. Наші діти з любов’ю і відповідальністю виготовляли поробки на ярмарку, вторгували 1800 грн. Побували наші діти і на гумористичному виступі “Кубок сміху”, що проходить у Херсоні також за підтримки Юрія Рожкова. Подарованими запрошеннями ми заохотили найбільш добросовісних і працьовитих учнів, підбиваючи підсумки шкільного місячника з благоустрою. Діти залишилися задоволеними! Загалом, така співпраця з Громадською платформою “Добро переможе” та її лідером Юрієм Рожковим дуже корисна і для наших учнів, і для їх родин, і для всього міста. Дякуємо за мудру організацію та підтримку! “

#Добро_переможе

#Співпраця_на_благо_громади

#Наші_діти_наше_майбутнє

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН