Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні визначили найкращого тенісиста серед правоохоронців

Вчора в Херсоні в рамках «Динаміади-2019» відбулися змагання з настільного тенісу. В спортивному турнирі взяли участь 16 команд силових структур та відомств Херсонської області.

Змагання відбулися за підтримки Головного управління Національної поліції в Херсонській області та особисто генерала поліції третього рангу Артура Мєрікова. В турнирі взяли участь команди обласного главку поліції та його територіальних підрозділів, обласних управлінь патрульної поліції та поліції охорони, служби з надзвичайних ситуацій, пенітенціарної, фіскальної та прикордонної служб, війсккомату, Херсонського факультету Одеського державного університету внутрішніх справ та Херсонського експертно-криміналістичного центру МВС України. 

На відкритті турніру від поліції Херсонщини був присутній начальник управління кадрового забезпечення Микола Кучерявий. Він побажав учасникам швидкої реакції, влучних ударів та волі до перемоги. 

Перший заступник голови громадського об’єднання Херсонської обласної організації фізкультурно–спортивного товариства «Динамо» Руслан Русаль зазначив, що змагання відбуваються в легендарному приміщенні. 39 років тому тут була відкрита перша спортивна школа з настільного тенісу, в спортивній залі якої за час свого існування відбулися чимало чемпіонатів країни та Європи. 

Змагання тривали майже 5 годин. В ході напруженої боротьби кращими гравцями стали курсанти Херсонського факультету ОДУВС Олександр Вітовецький та Анастасія Яблоновська. В командному заліку І місце отримала команда Херсонського факультету ОДУВС, друге місце зайняла команда обласної поліції, а ІІІ місце виборола команда обласного управління ДСНС. Переможці та призери турніру були нагороджені дипломами, медалями та кубками. Також усі команди отримали заохочувальні подарунки.

Відділ комунікації поліції Херсонської області 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН