Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині відбувся районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл”

14 травня 2019 року, відбувся районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл” (“Джура”). Команди із 7 закладів повної загальної середньої освіти району взяли участь у змаганнях.

Ця гра є важливим засобом формування патріотичної свідомості у молоді, сприяє розвитку національних та моральних цінностей, розвиває вміння та навички, які необхідні захисникам і патріотам України. Учасники «Джури» змагались з військових дисциплін та вмінні надавати першу допомогу постраждалим, показували спритність і витривалість.
Привітати учасників районного етапу гри завітала перший заступник голови районної державної адміністрації, керівник штабу з питань проведення І (районного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл” (“Джура”) у 2018-2019 навчальному році Ірина Дробиш.

Звертаючись до учасників, Ірина Анатоліївна зазначила, що у сучасних суспільно-політичних умовах, пріоритетного значення набуває військово-патріотичне виховання дітей та учнівської молоді. Саме ці цілі сповна реалізує військово-патріотична гра «Джура». Також перший заступник відмітила, що приємним аспектом сьогоднішніх змагань є рівна кількість дівчат і хлопців у кожній команді, що свідчить про свідомість і глибокий патріотизм підростаючого покоління.
По завершенню змагань відбулось нагородження переможців. Перше місце виборола команда закладу повної загальної середньої освіти №1, другу сходинку зайняв Миколаївський заклад повної загальної середньої освіти, а почесне третє місце посіла команда із Качкарівського закладу повної загальної середньої освіти, повідомляє Берислвська РДА.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН