Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні відбулась акція “Студентська молодь за здоровий спосіб життя!”

Cтуденти Херсонського державного університету  відзняли відео акції  “Студентська молодь за здоровий спосіб життя!”, розмістивши його на власній сторінці у ФБ   StudTv Kherson з наступним текстом:

“Студентська молодь за здоровий спосіб життя!” – такий  лозунг пропагувала Обласна молодіжна акція.

Цей захід пройшов  на базі Херсонського державного уніерситету. І не випадково, бо традиційно на початку  травня в ХДУ відзначають День спорту.

До цього заходу вже 9-ий рік поспіль долучаються університети та коледжі Херсонщини.

Студенти факультету культури та мистецтв провели флешмоб, який задав цьому дню позитивний тон. Активна молодь взяла участь в різного роду змаганнях : крос, міні-футбол, волейбол-мікс та квести.

Серед нагород не лише дипломи, а й сертифікати на отримання спортивного інвентарю. Ось які досягнення вже маємо.

Міні-футбол: 3 місце – Херсонський національно-технічний університет; 2 місце – Херсонська державна морська академія, яка отримала сертифікат на футбольні м’ячі; 1 місце – Херсонська філія Національного університету кораблебудування ім. Адмірала Макарова, яка також отримала приз – комплект з 6-ти м’ячів.

Волейбол-мікс: 3 місце – Херсонська державна морська академія; 2 місце – Херсонський національно-технічний університет + сертифікат на отримання волейбольних м’ячів; 1 місце – Херсонський державний університет + сертифікат на отримання професійної волейбольної сітки.

Декан факультету фізичного виховання та спорту Іван Глухов зазначив: “Усі молодці, так як спорт – це, перш за все, гарний досвід. Сподіваюся, ви будете змагатися далі і перемагати”.

Відео StudTv Kherson

Журналіст: Каменєва Є.

Оператори: Павлушкіна О., Хороняк А.

Монтажер: Павлушкіна О.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН