Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Дощ не завадив: у Антонівці відбувся велопробіг

За здоровий спосіб життя! В селищі Антонівці сьогодні відбувся велопробіг за участі учнів 21 школи, їх батьків, вчителів та друзів на чолі з Юрієм Рожковим, головою піклувальної ради навчального закладу.

Як розповіла Галина Лугова, директор Антонівської школи, даний захід став завершальним етапом у Всеукраїнському проекті “Healthy school” (у перекладі – здорова школа). І, хоча до фіналу вони не дійшли, сумувати не стали! Натомість продовжили активну діяльність, спрямовану на поліпшення здоров’я дітей і дорослих.

До участі запросили жителів Херсона і передмістя, адже в Антонівській “зеленій школі” навчаються діти з різних населених пунктів!

Найактивніших учасників Юрій Рожков, лідер Громадської платформи “Добро переможе” нагородив грамотами. Родинам, що підтримали своїх діток у велозабігу і разом з ними крутили педалі, вручив подарунки – набори для господарства, виготовлені на власному підприємстві. А всім учасникам роздав яблука для вітамінізованого підкріплення.

Я підтримую акції “За здоровий спосіб життя”, бо мрію про здорове суспільство, яке не палить, не зловживає спиртним, а займається спортом, активно відпочиває і дбає про екологію! Яким не байдуже, у якому середовищі ми живемо, якими ростуть наші діти. Вірю у здоровий глузд українців і знаю: “Добро переможе!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН