Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Юним акторам у Херсоні вручили статуетки Оскара

Юні актори дитячого театру на сцені, під овації присутніх отримали персональні статуетки Оскара з рук Юрія Рожкова, лідера Громадської платформи “Добро переможе”. – Так відкрили 8 дитячий театральний сезон у Херсоні! Цьогоріч першим спектаклем обрали улюблену для багатьох малят “Алісу та її день народження”. Глядачі гру оцінили! 

“Це театр, де діти дарують свою майстерність іншим дітям, – каже Юрій Рожков, – дуже важливо, щоб наші хлопчики та дівчатка розвивалися творчо! Звичайно, кожен з них прагне визнання, нагород, високої оцінки. Це стимулює працювати над собою наполегливіше. Я з величезним задоволенням підтримую наші юні обдарування!”

У народному дитячому театрі “Арт-Ідея” Херсонської гімназії № 3 зараз займається 60 дітей з різних класів. Загалом, вже працюють 18 років. З них 8 – грають і на сцені Драмтеатру! Постановки “Аліса”, “Таємниця забутих іграшок” та” Як стати піратом?” увійшли в загальний репертуар з дорослими.

Антоніна Грендаш, художній керівник дитячого театру розповіла: “Дуже приємно, що привітати нас з відкриттям театрального сезону завітав Юрій Рожков! Це наш друг. Цікаво: наше знайомство виявилось дещо пророчим. Торік, у травні саме ця група акторів “Аліси” поспішала на Фестиваль у Таврійський ліцей мистецтв. Аж раптом зламався транспорт. Ми мало не запізнилися, аж тут, випадково, повз їхав Юрій Рожков. Одразу всіх нас всадив до себе у машину. Як ми там вмістилися – не знаю, але пам’ятаю, що щаслива дітвора співала і підтанцьовувала. А щойно ми приїхали – оголосили наш номер! Тоді ж Юрій Рожков нам сказав: “Без перемоги не повертатись!” І ці напутні слова прозвучали так щиро і по-доброму. А головне – виявились пророчим – ми посіли І місце! І тримаємо цю високу планку завжди. Дякуємо лідеру Громадської платформи “Добро переможе” Юрію Рожкову за таку батьківську турботу про дітей і запрошуємо всіх глядачів на наступну постанову 10 листопада!”

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН